EN | NL | BE | FR | RO

Voor behandeling van alcoholisme en andere verslavingen

Over Ons

Kwaliteitszorggarantie

HKZ

De stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) moedigt gezondheidszorginstellingen aan om te werken aan kwaliteit garantie gezien vanuit het perspectief van de patiënt. Het HKZ- keurmerk keurmerk staat voor kwaliteit van de aangeboden zorg.

Sinds augustus 2012 is Castle Craig Nederland gecertificeerd op alle organisatorische niveaus. Jaarlijks wordt zowel intern als extern getoetst of we voldoen aan de HKZ/ISO 9001 normen, op basis van het HKZ certificatieschema GGZ.

Het HKZ keurmerk bevestigt dat we onze interne zaken op orde hebben, dat we transparant naar patiënten en de buitenwereld zijn, dat we onze patiënten op de eerste plaats zetten en dat we onze aandacht voornamelijk richten op de behoeften van de patiënt en zijn of haar omgeving.
Castle Craig Nederland is tevens lid van GGZ Nederland.

Castle Craig Nederland is blijvend toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Elk jaar worden we opnieuw getoetst door de certificatie instelling DEKRA (voorheen KEMA Quality). Door onze kwaliteitsborging en risicobeheersing  kunnen patiënten onze medische services met zekerheid kiezen.